HOME     ABOUT US     LINK     NEWS     CONTACT

Versione Italiana  
"Studio medico - Monterotondo"


Roma 

The project consists in the building of three dentistĺs offices, a reception desk, a waiting room, a small laboratory, double toilet facilities (one with wheelchair access) and a ventilated and insulated room where all the noisiest machines are located.

These offices are characterized by the luminosity of the interiors, due to translucent party walls that emanate both natural and artificial light.

The party walls, with a metallic structure and horizontal cherry-wood inserts, the refined furniture of the reception and of the waiting room make the premises cosy and elegant.

A good inner ventilation is guaranteed by sliding doors and fanlights (or transoms). In every room monitors and speakers broadcast music and specialized messages.




Studio medico - Monterotondo


pianta
Ingresso
Ingresso
Ingresso
Sala d'attesa
Sala d'attesa
Sala d'attesa
Studio dentistico
Ingresso




STUDIOBIOARCH
info@studiobioarch.it
www.studiobioarch.it

  
Italy   EU

UP